Hvad er Virtuel Cloud

Virtual Cloud er løsningen til dig, der har brug for server men ikke selv ønsker at drive dem. Med en Virtual Cloud løsning opnår du høj performance, dedikerede virtuelle server-ressourcer og 100% skalerbarhed.

Der er mange fordele ved en Virtual Cloud, Der er f.eks ingen hardwareudgifter for med en Virtual Cloud løsning slipper din virksomhed for dyre hardware investeringer, da alt vil kører på en fast månedspris, aimIT står for både hardware og licenser, så i trygt kan tænke på jeres forretning. En anden fordel med en Virtuel Cloud løsning er at den er skalérbar. Løsningen har en uovertruffen forretningsmæssig fleksibilitet – løsningen kan løbende tilpasses og skaleres alt efter situation og behov.

Virtuel Cloud har samtidigt en High availability (HA) Dvs. at serveren er en del af vores store cloud cluster af mange servere, så din Virtuelle Cloud bliver derfor ikke påvirket af hardwarefejl på én fysisk server.

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT – Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på  tel: 4414 7307 eller jf(a)aimit.dk

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Virtuel cloud