fbpx

Hvad er Private Cloud

En server på dedikeret fysisk hardware er en løsning når shared hosting (f.eks. Virtual Cloud) ikke er muligt eller den optimale løsning.

Med en dedikeret Privat Cloud har du en 100% selvadministreret løsning på dedikeret hosts med VMware. Du styrer selv din server, som til gengæld er placeret i professionelle og sikre rammer i et af vores danske datacentre på sjælland.

En dedikeret Privat Cloud bestilles altid med et fast sæt resurser, i N+1 setup som oftest kan udvides op til maskinens tekniske begrænsning. Af den grund kræver indkøb af server et godt overblik over virksomhedens nuværende og fremtidige behov.

Jesper Frimodt

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT - Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på Tlf: 4414 7307 eller jf@aimit.dk

 • Self Management

  Du har fuld råderet over dine Privat Cloud konfiguration, ressourcer og valg af software licenser.

 • Lav investering og lav risiko

  Du lejer Privat Clouden af os i en aftalt abonnementsperiode, og undgår dermed en stor udskrivning i forbindelse med indkøb af hardware. Vi rådgiver dig naturligvis omkring valg af Privat Cloud konfiguration med afsæt i dine ønsker og behov.

 • Sikkerhed

  Privat Clouden placeres i et af vores danske datacentre, hvor der er sørget for alt – herunder kabling, redundant strøm, forsikring af underlæggende hardware, brandsikring, GDPR compliant og certificeret ISAE 3402 Type-II.

 • Danske Datacentre

  Din Privat Cloud placeres i et af vores 2 danske Tier-3 datacentre på Sjælland. Vores Primære datacenter kan fremvise oppetid på over 99,99% historisk set.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Private Cloud

5 + 2 = ?