Office 365 Backup

Sådan beskytter du dine Office 365 data

Mange IT professionelle og virksomheder tror fejlagtigt, at backup af Office 365 data er Microsofts ansvar, men selv Microsoft leverer en bred vifte af kraftfulde services i Office 365, er backup ikke en af dem. Microsoft garanterer oppetid, men ikke sikkerhed for data.

Datatab kan være dyrt og i nogle tilfælde ligefrem livskritisk for forretningen, hvis de ikke kan genskabes.

Derfor har vi etableret en stærk backup løsning baseret på software fra Veeam®, hvor vi leverer Office 365 backup as-a-service. Det er enkelt at komme i gang og der betales en fast lav pris pr. bruger pr. måned.

Hos aimIT tager vi os af opsætningen af backupløsningen uden omkostninger, ligesom drift og overvågning af løsninger er inkluderet i den månedlige pris.

Download vores GRATIS PDF hvor du kan lære 6 tips til hvordan du kan sikre din computer lige nu.

Hvorfor er det vigtigt at have Backup på Office 365

Hvorfor lave backup?

Der er mange grunde til at lave backup af sit, og sine kollegers og medarbejderes arbejde. Rigtig mange bruger Microsoft Office 365 som en fast del af deres arbejdsdag, og har mange tusind timers arbejde liggende. Derfor er det ødelæggende, hvis der skulle ske nedbrud, for eksempel af computeren, der gør at man ikke kan få det igen.

Ved at lave backup i virksomheden, sikrer du både dine medarbejderes hårde arbejde, for eksempel for vigtige kunder, men også virksomhedsdokumenter, regnskaber og lignende, som under ingen omstændigheder må gå tabt.

Ved at lave backup, for eksempel af Sharepoint, Microsoft Teams Office 365, Exchange eller OneDrive for Business, sikrer du også at i hurtigt kan komme i gang med gendannelse. Det mindsker risikoen for større tab, både i tid og økonomi, og vores support er altid klar til at hjælpe jer med at komme i gang igen.

Vil du høre mere om hvorfor du bør have en troværdig og sikker backupløsning fra Veeam Backup gennem, kan du altid kontakte os, så sørger vi for sammen at finde en løsning der passer til jeres virksomhed og som altid beskytter dine data.

Hvorfor vælge os?

Hos aimIT tilbyder vi backup as-a-service i samarbejde med Veeam Backup. Det betyder at din data er sikker hos Veeam Backup, der er eksperter i it-sikkerhed, gendannelse og lignende, men du har os tæt på som dine eksperter, der altid er klar til at hjælpe dig med det praktiske, når du har spørgsmål og meget andet.

Derudover har vi også en lang række andre ydelser udover Microsoft Office 365 Backup. Blandt andet beskæftiger vi os med Circular Computing, der indebærer genbrug og genproduktion af tidligere brugte computere og laptops. Det giver virksomheder mulighed for at indkøbe nyt IT i ny stand, men som er genbrugt i materialer fra tidligere leasede laptops. Det giver en billigere pris og mere bæredygtigt IT-brug, men i samme stand som helt nye produkter.

Derudover tilbyder vi Hosting, IT-konsulentarbejde, kopi og print, servere og storage og meget mere, der kan være til gavn for jeres virksomhed.

Hvordan fungerer det?

Vi arbejder altid på at finde den løsning der passer allerbedst til jeres virksomhed, og det betyder at vi kan tage en grundig samtale med jer om, hvad jeres behov er og hvad vi kan anbefale ud fra vores ekspertise. En løsning sikrer jer, så i kan gendanne alt fra mails til indhold fra Microsoft Teams og Sharepoint, OneDrive, Exchange og andre af Microsofts mange værktøjer. Vi udbyder support, der er klar til at hjælpe jer, lige så snart der opstår problemer.

Også hvis i ikke bruger alle værktøjer fra Microsoft Office 365, kan vi sammen lave en løsning der passer til dine data og de værktøjer du har brug for backup af, hvis skaden skulle opstå. Det giver jer den bedste sikkerhed, og vi kan altid tilpasse den, hvis i for eksempel begynder at bruge et nyt værktøj, udover mails og Office 365 backup.

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT – Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på  tel: 4414 7307 eller jf(a)aimit.dk

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Office 365 Backup