fbpx

Backup-as-a-Service

Backup-as-a-Service (BaaS) er en samlet backupløsning, der hjælper din virksomhed med at sikre data. Uanset om data ligger i virtual-, privat- eller hybrid-cloud, på et andet eller tredje site, sikrer BaaS adgang til en lynhurtig restore i tilfælde af nedetid, datatab, menneskelig fejl eller cyberkriminalitet.

Skræddersyet backupløsning
Vi designer BaaS-løsningen til din virksomhed med serviceaftaler (SLA’er), der indeholder detaljer om backup-frekvens og restore-tid (RTO/RPO) ud fra en omfattende klassificering af data. Vores BaaS-løsning er bygget på stærke principper for databeskyttelse, herunder funktionsadskillelse, IOS-certificeringer, automation samt 24/7 alarmering og monitorering i vores danske datacentre.

Pålidelig backup
Med BaaS får du adgang til markedets bedste teknologi, specialviden og sikkerhedsstandarder med en fast abonnementsbetaling baseret på dit reelle forbrug. Med as-a-Service modellen slipper du for hardware- og softwareinvesteringer, dyre opgraderinger og opslidende træk på interne it-ressourcer.

Kom i gang med Backup-as-a-Service
Backup-as-a-Service fra alle datakilder. Vores løsning dækker hele dit it-miljø og beskytter dine data i certificerede danske Datacentre med fuld funktionsadskillelse. Lad os hos aimIT håndtere både vedligeholdelse og beskyttelse af dine backupdata.

Jesper Frimodt

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT - Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på Tlf: 4414 7307 eller jf@aimit.dk

 • Skru IT-sikkerhedsniveauet op

  aimIT monitorerer dine data 24/7/365. Og vores principper om funktionsadskillelse forhindrer menneskelige fejl og ransomware.

 • Sæt ressourceforbrug ned

  Spar tid ved at forenkle og automatisere driftsrelaterede opgaver. Og invester tiden i mere strategiske initiativer og din kerneforretning.

 • Bring dine omkostninger ned

  Betal kun for dit reelle, månedlige forbrug. Skift fra høje up-fromt omkostninger til lave driftsomkostninger, og slip for komplekse hardware-og softwarelicenser.

 • Fremtidssikre din backup

  Få adgang til markedets førende teknologi og ydeevne uden at skulle bekymre dig om opgraderinger eller komplicerede migreringer.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Backup as a service

0 + 8 = ?