Professionel løsning med aimIT

AimIT tilbyder et professionelt Hosting-center, som gennem en Cloud-løsning opbevarer, overvåger og servicerer din virksomheds IT-services. Læs meget mere her.

Hvad er en hosted cloud-løsning?

Cloud Hosting, som også omtales Cloud Computing, er når eksterne Hosting-centre hjælper virksomheder med at opbevare og drive deres IT-services. Virksomheder kan for eksempel opbevare deres styresystem, servere, applikationer, software og alle deres data i denne sky. Når man gør brug af Hosting, er man altså fri for at have disse IT-services liggende på sin virksomheds egne computere. I stedet ligger de på en eller flere andre servere i det eksterne hosting-center, man gør brug af. Når du anvender Cloud Hosting kan man altså sige, at du outsourcer din IT og får en ekstern partner til at tage sig af det. Det betyder, at du ikke længere selv har ansvaret for din IT, og det frigiver ressourcer til din virksomhed. 

Hos aimIT har vi et professionelt Hosting-center, som tilbyder at opbevare og drive din virksomheds IT-services. Med en hosted løsning hos os opnår du høj performance, dedikerede virtuelle server-ressourcer og 100% skalerbarhed.


Det er i bund og grund ganske simpelt: I overlader alle jeres IT-løsninger til os i aimIT. Vi varetager så det hele, løser problemer, hjælper når behovet opstår og vedligeholder jeres systemer. Hos aimIT er vi specialiserede konsulenter, der altid går den ekstra mil for vores samarbejdspartnere. I kan både bruge os som IT outsourcing, når det gælder ad hoc opgaver, men også til support i den lange bane. Vi er her for jer.

Hvorfor skal du vælge Cloud Hosting?

Der er mange grunde til, hvorfor det kan være en god idé at vælge en Hosting-løsning. Der er for eksempel ingen hardwareudgifter. For med en Cloud-løsning slipper din virksomhed for dyre hardware-investeringer, da alt vil køre på en fast månedspris. Du betaler altså kun for den serverplads, du gør brug af, når du vælger en Cloud-løsning hos os. aimIT står for både hardware og licenser, så din virksomhed trygt kan tænke på jeres forretning. 

En anden fordel med en Hosting-løsning er, at den er skalérbar, og løsningen har dermed en uovertruffen forretningsmæssig fleksibilitet. Løsningen kan løbende tilpasses og skaleres alt efter situation og behov. Så får du pludselig behov for at udvide dine IT-services, kan du blot skalere din Cloud-løsning hos aimIT op – det samme gælder ved det omvendte tilfælde. Så stiger din trafik på din hjemmeside eksempelvis, kan du nemt og hurtigt justere, så du får mere plads på din server. 

En Cloud-løsning er ligeledes ideel i relation til datasikkerhed, da din data ikke kun ligger ét sted, men derimod er placeret på flere servere. Så hvis en server svigter og går ned, så står en anden server klar til at tage over. Med en fysisk server skal du sørge for at vedligeholde den, og du kan risikere, at dele går i stykker, som derfor skal udskiftes. Det problem er du ude over, når du vælger en Hosting i form af en Cloud-løsning. Du kommer udenom nedetider, og alle IT-services er hele tiden tilgængelige i de virtuelle Hosting-centre fra alle computere med internetadgang. Samtidig har en Cloud-løsning en High Availability (HA). Det vil sige, at serveren er en del af vores store Cloud cluster af mange servere. Din sky bliver derfor ikke påvirket af hardwarefejl på én fysisk server.

Hvornår skal du bruge en cloud-løsning, og hvornår skal du ikke?

Det kan være fordelagtigt at gøre brug af Cloud Hosting, hvis du vil slippe for at overvåge dine IT-services, eller hvis du er bekymret for, at dine IT-services svigter. Det kan også være en god idé, hvis dine IT-services, eksempelvis din software, dit serversystem eller dit styresystem begynder at være forældet. Når de har fungeret i omkring fem år, begynder de typisk at blive meget langsommere. Samtidig bliver de sværere at understøtte. I sådan et tilfælde kan det hjælpe dig at gøre brug af en Cloud-løsning. Hvis du har ambitioner om at opnå stor vækst, er brugen af skyen også en oplagt løsning, fordi du med denne meget hurtigt kan skalere pladsen på din sky, og der er dermed rum for vækst. 

Du skal derimod ikke vælge Hosting, hvis dine IT-services har en alder, der ikke understøttes af en Cloud-løsning. I det tilfælde kan det være værd at tænke over, om din virksomhed bør skifte disse ud med nogle, der bygger på en nyere teknologi. Hvis du har meget store, tunge data, er en Cloud heller ikke den rigtige løsning for dig. Det kan for eksempel være, hvis du har meget video-materiale, som fylder meget. Slutteligt er der også en grænse for, hvor store dine IT-services må være for at kunne indgå i en Cloud-løsning. Har du for mange systemer, vil løsningen ikke være hensigtsmæssig for din virksomhed. 

Har du spørgsmål til, hvad vi hos aimIT kan tilbyde dig, kan du med fordel kontakte os, og vi vil gøre dig klogere.

Ingen hardwareudgifter

Med en Cloud-løsning slipper din virksomhed for dyre hardware-investeringer, da alt vil køre på en fast månedspris. aimIT står for både hardware og licenser, så I trygt kan tænke på jeres forretning.

 • Skalérbarhed
  Vi tilbyder uovertruffen forretningsmæssig fleksibilitet. Løsningen kan løbende tilpasses og skaleres alt efter din virksomheds situation og behov.

 

 • High availability (HA)
  Serveren er en del af vores store cloud-cluster af mange servere. Din Cloud bliver derfor ikke påvirket af hardwarefejl på én fysisk server.

 

 • Konstant Overvågning
  Driften af din Cloud overvåges på storskærme i vores NOC. Hvis noget skal serviceres eller repareres, kan vi derfor se det med det samme og reagere omgående.

 

 • Genskab på få minutter
  Det tager typisk ikke mere end et par minutter for os at genskabe en gennemsnitlig server (f.eks. på 100 GB). Du kan derfor være sikker på, at dine forretningskritiske applikationer er i gode hænder, når du vælger en Cloud hos aimIT. Hvis en ansat skulle komme til at trykke på ”delete”, er der dermed heller ingen grund til bekymring.

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT – Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på Tlf: 4414 7307 eller jf@aimit.dk

Kontakt os og hør mere om mulighederne