IT Outsourcing løsning hos aimIT

Når du vælger at benytte IT-outsourcing, kan du frigøre ressourcer der svarer til en besparelse på IT-budgettet på helt op til 20%. Det kan føles på bundlinjen, uanset om du vælger at geninvestere det i nye forretningsaktiviteter eller ansætter flere i dit team.

IT Outsourcing

Hvorfor vælge IT Outsourcing i Danmark?

Det er der flere gode grunde til. Først og fremmest skal man vælge IT outsourcing, fordi det gavner forretningen. Det er med god grund, at flere og flere virksomheder i Danmark vælger at gøre brug af IT outsourcing, i stedet for at have en IT-help desk in-house. Men hvad betyder det egentlig at gøre brug at IT outsourcing?
Det er i bund og grund ganske simpelt: I overlader alle jeres IT-løsninger til os i aimIT. Vi varetager så det hele, løser problemer, hjælper når behovet opstår og vedligeholder jeres systemer. Hos aimIT er vi specialiserede konsulenter, der altid går den ekstra mil for vores samarbejdspartnere. I kan både bruge os som IT outsourcing i Danmark, når det gælder ad hoc opgaver, men også til support i den lange bane. Vi er her for jer.

Få mere ud af jeres virksomhed med IT outsourcing i Danmark

Det kan måske lyde mærkeligt, men med aimIT inde over, kan I faktisk få mere ud af jeres virksomhed. I mange IT-afdelinger bruger konsulenterne enorme mængder af tid på at hjælpe med små ad hoc opgaver og hverdagens IT udfordringer. Men ofte er ønsket, at IT-afdelingen bør bruge deres tid på at nytænke, udvikle og finde på gode løsninger til forretningen. Jeres ressourcer er derfor bedre givet ud, hvis I benytter jer af IT outsourcing, hvor vi står klar til at løse jeres små og store IT-udfordringer i Danmark.

Når du i Danmark vælger at benytte IT outsourcing, kan du frigøre ressourcer, der svarer til en besparelse på IT-budgettet på helt op til 20%. Det kan føles på bundlinjen, uanset om du vælger at geninvestere det i nye forretningsaktiviteter eller ansætter flere i dit team.
IT outsourcing er også en optimering, der kan frigive tid i din interne IT-afdeling til udvikling, projektstyring og innovation, så du kan vækste i Danmark. Det vil sige, at du kan udvikle din virksomhed, alt imens du har en stabil og sikker IT-drift. Outsourcing af dine IT-løsninger er dermed en fremtidssikring. Vokser din virksomhed, er det nemt at skalere dine løsning op efter behov – uden at du skal investere store summer i infrastruktur.

Vælger du at outsource dine IT-løsninger, skaber det dermed direkte værdi for din virksomhed i Danmark. Det er som at have din egen IT-afdeling, bare udenfor virksomheden. Vi gør en dyd ud af at kende din virksomhed, så vi altid kan hjælpe dig nemt og hurtigt videre, når der opstår en IT-udfordring. Du er altid garanteret personlig hjælp fra vores dygtige support team. De er altid klar til at hjælpe dig, når behovet opstår.

Stol på jeres valg af IT outsourcing i Danmark

Vi er alle afhængige af IT og teknologi, når vi går på arbejde og det er derfor vigtigt, at det hele kører på skinner – hele tiden. Vælger I at bruge os til at varetage jeres IT outsourcing i Danmark, så hjælper vi jer med jeres udfordringer – også hvis de opstår akut. Som kunde hos os er det nemlig muligt at benytte “fjernsupport”, hvilket betyder, at vi er til rådighed for jer, når jeres behov opstår. Det kan være i alt fra “sort skærm”, oprettelse af mails til nye medarbejdere og meget mere, I skal have hjælp til.

Vores kerneområder er:

 • Servere & Storage
  Vi har ekspertise i storage og server løsninger. Vi har ingående kendskab til SimpliVity, Nimble Storage, HP og Lenovo.
 • Netværk
  Vi analyserer altid jeres behov og leverer herefter løsninger og netværk, der er skræddersyet til jeres behov.
 • Wireless
  Vi undersøger, designer og leverer de løsninger, som passer bedst til jeres virksomhed. Hos aimIT benytter vi løsninger fra nogle af de førende i producenter.
 • Sikkerhed
  Vores mål er altid at leve op til vores kunders forventninger og være den foretrukne sikkerhedsleverandør. Vi er specialister inden for sikkerhedsløsninger, og vi gør en dyd ud af at sikre jeres virksomhed.
 • Kopi & print
  Sammen med jer kortlægger vi jeres behov, så I kan få de bedste løsninger og dem som netop I har behov for. Vi kigger grundigt på markedet, så I er sikret at få løsninger, der er nye og følger med udviklingen.
 • Computere & tablets
  Vi er autoriseret forhandler af Lenovo, HP og Dell. Derfor kan vi til enhver tid levere gode produkter til jer, så alle jeres medarbejdere har en god arbejdsstation.

Hos os kan I i Danmark få en fuld IT outsourcing og vi hjælper jer med hele paletten.

IT outsourcing er skalerbart

Selv de mindste virksomheder i Danmark kan af flere årsager have behov for IT outsourcing. Det kan være enormt ressourcekrævende at stå for IT-håndteringen selv, hvis man ikke har de rette ansatte eller ressourcer til det. Derfor kan man med fordel vælge at gøre brug af vores løsninger – uanset størrelsen på din virksomhed. Vokser din virksomhed mens du er kunde hos os, så vokser vi blot med dig. Vokser dit behov for hjælp, så øger vi hjælpen til dig.
Med IT outsourcing hos os i Danmark, er det hele meget fleksibelt og skalérbart. Jeres virksomhed kan trygt blive hos os, og uden at I skal være nervøse for store skift eller opdateringer, der kan have negativ indvirkning på driften. Vi fører jer videre med sikker hånd.

5 gode grunde til IT outsourcing i Danmark

Der er, som beskrevet ovenfor, rigtig mange gode grunde til at vælge IT outsourcing, men mangler I stadig overbevisning, har vi samlet fem gode grunde til, hvorfor det kan være en god løsning for jeres virksomhed i Danmark:

 1. Værdi for hele forretningen
  Først og fremmest kan outsourcing skabe værdi for hele forretningen i Danmark, da det kan frigøre ressourcer, der svarer til omkring 20% besparelse på jeres IT-budget. Dise ressourcer kan I så kanalisere over til projekter og afdelinger, hvor de er bedre tjent. Derudover kan IT outsourcing give jeres medarbejdere i Danmark en tryghed i at, de kan få hjælp til IT-problemer på daglig basis. Som leder kan man desuden give opgaven videre til os, hvis der skal oprettes nye medarbejdere i systemerne. På denne måde kan IT outsourcing blive en optimering, der frigiver ressourcer til andre dele af forretningen.
 2. Support hele tiden
  Vi oplever fra vores kunder, at noget af det der giver tryghed, er, at der er mulighed for support døgnet rundt. Vi ved nemlig, lige så vel som jer, at der kan opstå akutte problemer – og det er netop derfor, at vi er her. Vi sidder klar til at supportere jer og løse eventuelle problemer for jer – uanset tidspunktet.
 3. Systemer der er up to date
  Hos aimIT går vi op i, at de systemer I benytter, og som vi servicerer, er opdaterede og vedligeholdte. Vi kigger efter og analyser løbende på jeres løsninger, og vi er ærlige i vores vurderinger, så mener vi eksempelvis, at I ikke har brug for opdatering, siger vi det.
 4. Fleksibelt og skalerbart
  IT outsourcing er en fleksibel og skalerbar løsning, der giver plads i jeres virksomhed i Danmark uanset om I er små, mellem og store. Vi kan vokse med jer, ligesom vi kan nedskalere og opskalere, når behovet er der. Hos os vil I blive serviceret af vores specialister, der sørger for, at I får den service, I har brug for.
 5. Specialiseret viden
  Vælger I IT outsourcing i Danmark hos os i aimIT, leverer vi naturligvis præcis den service, jeres virksomhed har behov for. Vi gør en dyd ud af altid at have den seneste viden og vi er alle specialiseret i IT og de løsninger vi tilbyder. I og jeres virksomhed er derfor i trygge hænder.

Komplet IT – benyt outsourcing i Danmark

En komplet IT-løsning hos aimIT sparer din virksomhed for en masse tid og penge. Glem alt om at have en ansat til at supportere dig, når IT-udfordringerne opstår. Ingen faste, dyre lønninger til en ansat, som måske ikke kan det, du har brug for. Ved at vælge en IT outsourcing-løsning fra aimIT får din virksomhed i Danmark den rette ekspertise til en fast, månedlig ydelse. Du slipper for de tunge udgifter til at købe hardware eller til at ansætte endnu en IT-kyndig i din virksomhed.

Vi har valgt at have 3 overskuelige udgangspunkter for vores samarbejde: Virtuel Cloud, Private Cloud og Hybrid Cloud, så din virksomhed kan være med, hvad end I har eget udstyr, ikke ønsker eget udstyr eller vil have en kombination af begge.

Er I interesserede I at høre mere om IT outsourcing i Danmark, er I velkomne til at kontakte os og høre mere om, hvad IT outsourcing gennem aimIT kan gøre for jeres virksomhed.

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT – Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på  tel: 4414 7307 eller jf(a)aimit.dk

Virtuel Cloud

Med en virtual cloud løsning hos aimIT, får du en eller flere dedikerede virtuelle servere i vores Tier-3 datacenter. Serverne bestykkes i samarbejde med dig som kunde, så løsningen så at sige bliver skræddersyet til formålet. Løsningen er fuldt skalerbar, så den hele tiden kan matche dit behov. Der tages dagligt backup af hele løsningen med replikering af backup data til vores sekundære datacenter “12km fra primært datacenter”. Løsningen overvåges 24 timer i døgnet. På den måde, kan vi proaktivt afhjælpe problemer, inden de opstår og give besked til vores kunder, vis der er behov for at udvide ressourcer på en eller flere af de virtuelle servere. Læs mere

Private Cloud

Med en private cloud løsning hos aimIT, får du en eller flere dedikerede fysiske servere i vores Tier-3 datacenter. Serverne bliver bestykket med en VMware platform, som du selv kan administrere. Du bestemmer på den måde selv, hvor mange Virtuelle servere du vil installere og hvordan ressourcerne skal fordeles til dem. I tillæg til private cloud løsningen, kan vi tilbyde backup af din virtuelle servere, så dine data er sikret på 2 forskellige lokationer. Læs mere

Hybrid Cloud

Med en virtual cloud løsning hos aimIT, får du en eller flere dedikerede virtuelle servere i vores Tier-3 datacenter. Serverne bestykkes i samarbejde med dig som kunde, så løsningen så at sige bliver skræddersyet til formålet. Løsningen er fuldt skalerbar, så den hele tiden kan matche dit behov. Der tages dagligt backup af hele løsningen med replikering af backup data til vores sekundære datacenter “12km fra primært datacenter”. Løsningen overvåges 24 timer i døgnet. På den måde, kan vi proaktivt afhjælpe problemer, inden de opstår og give besked til vores kunder, vis der er behov for at udvide ressourcer på en eller flere af de virtuelle servere. Læs mere

Kontakt os og hør mere om mulighederne