fbpx
  • IT Outsourcing løsning hos aimIT

    Når du vælger at benytte IT-outsourcing, kan du frigøre ressourcer der svarer til en besparelse på IT-budgettet på helt op til 20%. Det kan føles på bundlinjen, uanset om du vælger at geninvestere det i nye forretningsaktiviteter eller ansætter flere i dit team.

    KontaktTlf: 7022 4212
sikkert og stabilt
99.9% oppetid
Skalerbart setup
spar penge
support team

IT Outsourcing

Når du vælger at benytte IT-outsourcing, kan du frigøre ressourcer, der svarer til en besparelse på IT-budgettet på helt op til 20%. Det kan føles på bundlinjen, uanset om du vælger at geninvestere det i nye forretningsaktiviteter eller ansætter flere i dit team.

IT-outsourcing er også en optimering, der kan frigive tid i din interne IT-afdeling til udvikling, projektstyring og innovation. Det vil sige, at du kan udvikle din virksomhed, imens du har en stabil og sikker IT-drift. Outsourcing af dine IT-løsninger er en fremtidssikring. Vokser din virksomhed er det nemt at skalere dine løsning op efter behov. Uden at du skal investere store summer i infrastruktur.

Vælger du at outsource dine IT-løsninger, skaber det direkte værdi for din virksomhed. Det er som at have din egen IT-afdeling, bare udenfor virksomheden. Vi gør en dyd ud af at kende din virksomhed, så vi altid kan hjælpe dig nemt og hurtigt videre, når der opstår en IT-udfordring. Du er garanteret personlig hjælp fra vores dygtige support team. De er altid klar til at hjælpe dig, når behovet opstår.

Komplet IT – benyt outsourcing
En komplet IT-løsning hos aimIT sparer din virksomhed for en masse tid og penge. Glem alt om at have en ansat til at supportere dig, når IT-udfordringerne opstår. Ingen faste, dyre lønninger til en ansat, som måske ikke kan det, du har brug for. Ved at outsource dine IT-opgaver til aimIT får din virksomhed den rette ekspertise til en fast, månedlig ydelse. Du slipper for de tunge udgifter til at købe hardware eller til at ansatte endnu en IT-kyndig i din virksomhed.

Vi har valgt at have 3 overskuelige udgangspunkter for vores samarbejde: Virtuel Cloud, Private Cloud og Hybrid Cloud, så din virksomhed kan være med, hvad enten I har eget udstyr, ikke ønsker eget udstyr eller en kombination af begge.

Jesper Frimodt

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT - Outsourcing kan du trygt tage fat i Jesper på Tlf: 4414 7307 eller jf@aimit.dk

Virtuel Cloud

Med en virtual cloud løsning hos aimIT, får du en eller flere dedikerede virtuelle servere i vores Tier-3 datacenter. Serverne bestykkes i samarbejde med dig som kunde, så løsningen så at sige bliver skræddersyet til formålet. Løsningen er fuldt skalerbar, så den hele tiden kan matche dit behov.  Der tages dagligt backup af hele løsningen med replikering af backup data til vores sekundære datacenter “12km fra primært datacenter”. Løsningen overvåges 24 timer i døgnet. På den måde, kan vi proaktivt afhjælpe problemer, inden de opstår og give besked til vores kunder, vis der er behov for at udvide ressourcer på en eller flere af de virtuelle servere. Læs mere

Private Cloud

Med en private cloud løsning hos aimIT, får du en eller flere dedikerede fysiske servere i vores Tier-3 datacenter. Serverne bliver bestykket med en VMware platform, som du selv kan administrere. Du bestemmer på den måde selv, hvor mange Virtuelle servere du vil installere og hvordan ressourcerne skal fordeles til dem. I tillæg til private cloud løsningen, kan vi tilbyde backup af din virtuelle servere, så dine data er sikret på 2 forskellige lokationer. Læs mere

Hybrid Cloud

Med en hybrid cloud løsning hos aimIT, får du en fleksibel løsning, som giver dig muligheden for at binde din on-premise server installation sammen med enten en Virtuel Cloud eller en Private Cloud løsning. Vi giver dig mulighed for en ekstra skalerbarhed i tillæg til din egen installation. Denne løsning  er perfekt, hvis du for eksempel er i ressource bekneb i din on-premise løsning og gerne vil have en fleksibel mulighed for at udvide din kapacitet eller hvis du overvejer at ”gå i skyen”, men stadig gerne vil have dele af dine data hos dig selv. Også i denne løsning, har vi mulighed for at tilbyde backup af dine data. Læs mere

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om IT Outsourcing

1 + 0 = ?