Vælg en professionel IT support aftale

Vælg en professionel IT support aftale

Mange virksomheder – både store og små – har ikke ressourcerne til at varetage alle deres interne IT-udfordringer. De har derfor brug for hjælp fra eksterne IT-konsulenter. Hos aimIT tilbyder vi vores populære IT support aftale til alle typer kunder, hvor vi hver dag hjælper med alt fra netværksproblemer, IT sikkerhed til storage- og server løsninger. Vi sætter stor værdi i, at have et tæt samarbejde med vores kunder og alle deres medarbejdere, for altid at levere den bedste IT-service.

Hvad indebærer en IT support aftale?

Når I vælger en IT support aftale hos aimIT, overlader I alle jeres IT-løsninger til os. Vi overvåger jeres servere 24/7 og hjælper med at vedligeholde alle jeres systemer. Dertil løser vi jeres daglige IT-problemer, ad hoc opgaver samt sørger for den langvarige support af jeres servere.

Ved at vælge IT-outsourcing kan jeres virksomhed opnå IT-besparelser på op til 20% ved frigivelse af medarbejderressourcer. En IT support aftale gavner altså virksomheden økonomisk med beløb, der kan mærkes på bundlinjen. En IT support aftale er dermed en fremtidssikring. Hvis jeres virksomhed vokser, er det nemt at skalere din IT-løsning hos os – alt efter behov.

Slip bekymringer med en IT support aftale

I en stresset hverdag findes der intet værre, end når teknologien brister. Derfor er vi sikre på, at en IT support aftale vil gavne ikke kun jeres virksomhed men i ligeså høj grad jeres medarbejdere. En IT support aftale vil lette hverdagens små tekniske udfordringer, så jeres medarbejdere kan koncentrere sig om deres egne arbejdsopgaver, i stedet for at lege IT nørder.

For at sikre den bedste IT-løsning tilbyder vi, at jeres medarbejdere kan tilgå akut ‘fjernsupport’, hvilket betyder, at vi er til rådighed for jer, når behovet opstår. Det kan være alt fra hverdagens små IT-udfordringer såsom ‘sort skærm’ og oprettelse af mails til nye medarbejdere til længerevarende projekter, der optimerer jeres servere og netværk på længere sigt.

I vil som en del af IT support aftalen få jeres faste kontaktperson, så en af vores kompetente medarbejdere kender jeres IT-løsninger og behov som sin egen bukselomme. Bag denne kontaktperson sidder der ligeledes et stærkt team af IT-konsulenter som har hver sine spidskompetencer indenfor servere, storage, netværk, IT-sikkerhed, computere og tablets. Så aimIT’s IT support aftale kan altid hjælpe jer med alle hverdagens tekniske udfordringer.

Hvorfor vælge IT-konsulenter?

IT-outsourcing frigiver ressourcer hos jeres interne IT-afdeling, som kan bruges på innovation og udvikling samt projektstyring, hvilket alt sammen er vigtigt, hvis I ønsker at vækste jeres virksomhed. Lad os tage os af de daglige driftsudfordringer, så jeres IT medarbejdere kan lave ‘alt det sjove’, der sikrer fremtiden for jeres virksomhed.

Med vores IT support aftale er I garanteret professionel hjælp samt en stabil og sikker IT-drift. Jeres ressourcer er derfor givet bedre ud, hvis I udnytter den interne kapacitet til at nytænke og udvikle forretningen, imens vores IT support aftale løser hverdagens små og store IT-udfordringer.

IT-webshop

Ud over vores IT support aftale er det også muligt, at handle online på vores webshop, hvor vi har over 100.000 varenumre. Vi leverer IT-produkter til både ind- og udland indenfor den aftalte tidsfrist, som eksempelvis kan være dag-til-dag levering.

Vores IT-konsulenter vil rådgive jer, hvis I mangler IT-udstyr til at optimere dagligdagens udfordringer, hvorefter produkterne kan købes på vores webshop. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke elementer du skal bruge, eller du har generelle spørgsmål til vores IT-produkter, kan du ligeledes kontakte vores salgsafdeling, som altid står klar til at hjælpe dig godt på vej.

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående vores IT support aftaler kan du trygt tage fat i Jesper på Tlf: 4414 7307 eller jf(a)aimit.dk

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om en IT support aftale