Skræddersyede løsninger

Servere og storage

Hos aimIT A/S har vi stor ekspertise i server og storage løsninger og arbejder bl.a. fokuseret med produkter fra SimpliVity, Nimble Storage, HP og Lenovo.

Vi er specialister i konvergerede systemer med fokus på SimpliVity, som er et fuldt konvergeret system bestående af en standard x86 server med cpu, ram og storage.

Fra Nimble tilbyder vi f.eks. et storage system, som optimerer blandingen af SSD og almindelige harddiske ved hjælp af et nyt filsystem CASL. Ud over disse nye systemer har vi også fokus på hele HP og Lenovos produktpalette af Servere og storage systemer.

SimpliVity leverer deres OmniStack hyperconverged infrastruktur. SimpliVity skiller sig ud fra alternative tilbud ved at fokusere på innovation, der leverer forretningsværdi.

Ægte Hyperconvergence

SimpliVity er et firma grundlagt på troen på, at nutidens moderne datacentre skal forenkles. SimpliVity OmniStack muliggør hyperconverged infrastruktur, ved at kombinere alle funktioner “under hypervisororen” i en alt-i-én formfaktor.

SimpliVity har et software-centreret design og giver en enkelt pulje af delte x86 ressourcer, der kan skaleres ved at tilføje flere enheder. Gennem et fælles management interface baseret på VMware vCenter, kan du nemt administrere de samlede ressourcer og virtuelle maskiner inden for og på tværs af datacentre. Det betyder, at data management opgaver ikke skal udføres i forskellige interfaces, men kan løses fra dette ene. Backup profiler tilføjes automatisk til alle servere placeret på systemet og restore eller cloning af serverer kan udføres på minutter.

En nylig uafhængig undersøgelse fra Forrester Consulting viser at virksomheder, der indfører SimpliVity reducerer deres datacenter footprint med så meget som 10: 1.

Hos aimIT A/S har vi igennem flere år opbygget en kompetence på Lenovo servere, hvilket gør os i stand til at rådgive omkring valg af serverkonfiguration og udnyttelse af disse fra alle Lenovos forskellige linjer.

Vi har konsulenter med erfaring, der kan installere og integrere disse i nye og eksisterende miljøer. Lenovos x3650 M5 er kendt som arbejdshesten og er solgt over hele verdenen til et bredt udvalg af opgaver. Lenovo har også servere til specialopgaver f.eks. Flex systemet, som kan indeholde et mix af servere og storage samt NeXtScale system M5, som kan levere kræfterne til de store opgaver, da den kan udbygges til imponerende 1 TB Ram.

Har du brug for storage til din installation, kan vi hjælpe dig med Lenovos storage linje. Her får du fantastisk prize/performance/kapacitet og som samtidig får du en platform, du kan udvide i takt med behov. Lenovos N3310 er bygget på Thinkserver teknologi i et 1U rack med centraliseret styring og som kombinerer software fra Microsoft Windows Storage Server og Lenovo AnyRAID design, som holder dine data sikre og tilgængelige.

S3200 er et High performance mid range SAN system, der er klar til krævende workloads. Systemet tilbyder ekstrem god performance, let GUI til opsætning og overvågning samt thin provisioning, snapshots, flash cache og rapid rebuild ved udskiftning af disk i systemet.

Nimble storage – 3 Særlige Ingredienser:

  1. Flash Drives
  2. Multicore CPU’er
  3. High Density Harddiske

 

Nimble har den fordel, at de blander disse 3 ingredienser / komponenter til et nydesignet storagesystem, som tilbyder et meget effektivt, højt performende og skalerbart system. Arkitekturen i Nimble er drevet af CASL (Cache Accelerated Sequential Layout), som giver ekstremt gode resultater for de fleste datacenter applikationer. Nimble arkitektur er bygget til næste generation datacentre, der kører på virtualiseringssoftware såsom VMware, Citrix og Hyper-V. Systemet giver ekstremt optimeret performance til f.eks. Virtual Desktop Infrastructure (VDI) og Microsoft serverprogrammer, såsom Exchange, Sharepoint og SQL. Det er en innovativ platform for højtydende produktionsmiljøer, som også indeholder backup og recovery samt Disaster Recovery.

Nimble har ”always-on” variabel In-Line Compression som giver besparelser på over 50% af kapaciteten.

Vi er naturligvis også HP Partner og med HP’s ProLiant-servere tilbydes en komplet infrastruktur, der både kan støtte virksomhedens mål og vækst.

Hvad enten din virksomhed kræver en HPE DL580 Gen9 server med 4 cpu sokler og op til 6TB Ram, der giver din virksomhed næste uanede kræfter eller en om I har brug for en DL380 server med 2 Cpu’er, hver med 10 cores og op til 8 interne diske i det kompakte 2U kabinet, som er mainstreamserveren fra HP, vil vi kunne hjælpe jer.

Lad os sammen finde den rigtige løsning til jer.

Netværk

aimIT leverer udelukkende netværksløsninger baseret på standardiserede komponenter. Vi sigter hele tiden efter, at levere driftssikre, stabile og kosteffektive løsninger.

Vi analyserer altid kundens netværk og leverer løsninger, der sikrer et robust, effektivt og sikkert netværk, hvad enten det er kablet eller trådløst.

For at sikre, at leverancerne altid er af bedste kvalitet samarbejder vi udelukkende med markedsledende producenter inden for området. Her kan nævnes bl.a. Juniper, HP, Brocade og Cisco.

Wireless

Mobilitet, tilgængelighed og fleksibilitet er nogle af de krav, der stilles til nutidens arbejdsplads. Vi ser hele tiden udviklingen i de enheder, der tilsluttes virksomhedens netværk og med dem, hvilke krav det stiller til virksomhedernes netværk, for at kunne levere de nødvendige data til brugerne uanset hvilken enhed de benytter til at få adgang til disse data. En af hjørnestenene i en fleksibel arbejdsplads, er det trådløse netværk.

Hos aimIT leverer vi løsninger baseret på teknologi fra de førende producenter i branchen. Vi kan levere netværket, uanset om det er et mindre kontor miljø eller om det er skoler, hoteller eller større virksomheder.

Vi analyserer, designer og leverer altid en løsning, som sikrer bedst mulig, stabilitet, ydelse og pris. Primære partnere på trådløs teknologi: Juniper, Ruckus, Aerohive, HP og Cisco.

Sikkerhed

aimIT´s mål er, at være jeres foretrukne sikkerhedsleverandør! Vi ønsker at gøre det muligt for jer som kunde, at kunne beskytte jeres virksomhed og opdage, hvis der sker noget. Herefter reagerer vi effektivt og bringer din virksomhed sikkert videre.

Vi har specialiseret os i sikkerhedsløsninger, der kan dække alle områder indenfor sikring af arbejdspladser og data og arbejder sammen med førende producenter af sikkerhedsprodukter. Vi arbejder tæt sammen med Intel Security også kendt som McAfee, men naturligvis også øvrige producenter som bl.a. Symantec, Trendmicro og Microsoft.

Security as a Service.

I samarbejde med Intel Security har aimIT A/S opbygget en Service løsning, hvor du blot lægger klienter til… så sørger vi for resten. Vores datacenter indeholder en central management løsning, hvor vi holder styr på alle vores kunders klienter.

Vi installerer, opdaterer og sikrer dine klienter med Endpoint Security, som scanner maskinerne, med Web Control, som giver dig sikker navigering på internettet og med en Firewall, der begrænser adgangen. Ovenpå denne løsning filtrerer vi alt internet trafik, hvad enten den kommer via en browser eller via et program… og hvad enten du sidder på kontoret eller hjemme. Dette sikrer, at du ikke kommer til at hente uønsket malware/ransomware og derigennem risikerer at inficere en eller flere maskiner.

Kopi og print

Hos aimIT arbejder vi fokuseret og målrettet på at være på forkant med den teknologiske udvikling. Vi analyserer markedet grundigt og lytter opmærksomt til vores kunder. På den måde afdækker vi jeres nuværende og fremtidige behov.

Når vi taler om dokumenthåndtering, hvad enten der er tale om kopi, print, scan eller softwareløsninger, har vi fokus på kundens behov og finder det naturligt at vælge den rigtige løsning.

Uanset hvor kompleks jeres løsning måtte være, har vi fokus på service, pris og fleksibilitet. Da kopimaskine markedet løbende ændrer sig, laver vi aftaler, hvor det er muligt at op- og nedgradere udstyret, så I altid har en optimal aftale i virksomheden.

Finansering

Hvorfor eje, når du kan leje? Invester hellere i din virksomhed og undgå at binde dine penge i et aktiv, som i dette tilfælde hele tiden udvikler sig i takt med den teknologiske udvikling. Vi hjælper små og store virksomheder med fleksible og enkle finansieringsløsninger, som matcher din virksomhed, hvis det ønskes

Flexsibilitet

En korrekt og fleksibel aftale for kunden er alfa og omega. Selvom vi har lavet en grundig analyse af jeres behov, går udviklingen ikke i stå, så det skal være muligt at op- og nedgradere udstyret i takt med den udvikling, der sker hos jer og på kopimaskine markedet.

Behovsanalyse

Når vi besøger jer, laver vi en analyse i fællesskab, så vi sammen finder ud af jeres fremtidige behov. Dette betyder, at vi finder en skræddersyet løsning, som er optimal for jer. Når vi har leveret jeres løsning, betyder det, at I kan koncentrere jer fuldt ud om jeres kerneforretning.

Computere og tablets

aimIT er autoriseret forhandler af løsninger fra de 3 største pc-producenter Lenovo, HP og Dell. Produkterne spænder over bærbare pc´er, tablets til kraftige workstations. Systemerne kører effektivt og støjsvagt, hvilket giver mindre belastning af interne komponenter og lavere strømforbrug.

Pc´er gennemgår stresstest for at kunne leve op til strenge standarder for driftssikkerhed. Mange af vores bærbar computere består test i militærklassen for ekstreme forhold med støv, vibrationer, varme, kulde, højde, vand og fugtighed.

Vi kan efter ønske tilbyde konfigurering, BIOS opdatering, Patch Management, Image pålægning, registrering af serienumre, tyverimærkning m.m.

Flere af vores kunder benytter sig af vores bufferlager, der sikrer dem dag til dag levering.

Hertil tilbyder vi også den mere bæredygtige løsning gennem Circular Computing.