Vælg professionel IT rådgivning

Optimér din forretning med den rette IT-rådgivning

Mange små og mellemstore virksomheder har ikke ressourcerne til at løse udfordringer inden for IT. I den henseende kan det være en god idé at rådføre sig med eksterne IT-kyndige eksperter, så du finder ud af, om din virksomhed har det mest hensigtsmæssige IT-setup. Med IT-rådgivning får du hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og optimere, når det kommer til nuværende systemer og fremtidige investeringer inden for IT. Med den korrekte IT kan du sikre, at dine medarbejdere har færre IT-problemer i hverdagen og ikke behøver at træde vande på grund af dårlige IT-løsninger. På den måde kan dine medarbejdere i stedet fokusere på det, der skaber reel værdi for virksomheden, og du undgår, at din virksomhed smider penge ud af vinduet og i stedet har en mere omkostningseffektiv IT.

Hos aimIT opfylder vi både små og store IT-behov

Hos aimIT er din virksomhed i kyndige hænder hvad angår IT-rådgivning. Vores konsulenter gennemgår din virksomheds systemer og kan derefter hurtigt gennemskue, hvor det eventuelt halter med dit IT-setup. Det være sig både mindre og større udfordringer. Har du eksempelvis brug for hjælp til at besvare mindre tekniske spørgsmål, eller har du brug for IT-rådgivning på et mere strategisk plan? Vi klæder din virksomhed på til at håndtere nuværende såvel som fremtidige udfordringer. For eksempel hjælper vi dig gennem vores IT-rådgivning med, hvordan din virksomhed i fremtiden beskytter sig mod virus, IT-nedbrud og nedetid, for dyre løsninger, der ikke virker efter hensigten, ekstra omkostninger ved nye IT-systemer og infiltrering af jeres system. Vores viden inden for IT rækker vidt og bredt. Vi har indgående kendskab til adskillige teknologier, der omfatter følgende:

  • OS (styresystemet)
  • Databaser
  • ERP / CRM / økonomistyring
  • Udviklingssprog
  • Integration
  • IT-infrastruktur
  • IT-sikkerhed
  • komplekse web-løsninger med dyb integration til andre systemer
  • Mobile enheder m.m

 

Gennem vores omfattende kendskab til en bred vifte af teknologier og gennem vores store netværk af specialister har vi forudsætningerne for at tilbyde dig en kvalificeret og kompetent IT-rådgivning. Vi kan vejlede og styre projekter, uanset hvilke af disse teknologier din virksomhed vælger. Samtidig kan vi fungere som din virksomheds sparringspartner, der giver en leverandør- og produktuafhængig IT-rådgivning.

Få professionel og skræddersyet IT-rådgivning

Har du brug for rådgivning til at finde ud af, hvor du skal optimere din virksomheds IT, så tøv ikke med at kontakte aimIT. Vores konsulenter har mange års erfaring inden for IT-branchen og står klar til at hjælpe din virksomhed med at optimere dens IT-løsninger gennem den rette IT-rådgivning, så din virksomhed bliver mere skalerbar. Hos aimIT arbejder vi hele tiden på at have den nyeste viden, så vi kan forbedre vores kompetencer og yde den bedste rådgivning til vores kunder. Ud fra en professionel tilgang gør vores konsulenter en gedigen indsats for at holde dine systemer produktive og funktionelle og til så lave omkostninger som muligt.

Hos aimIT ved vi, at ingen virksomheder er ens. Vi skræddersyer derfor vores IT-rådgivning, så den matcher lige præcis din virksomheds IT-behov. Først sætter vi os grundigt ind i din virksomheds situation og eventuelle udfordringer, og så eksekverer vi.

Har du brug for mere end IT-rådgivning?

Hvis din virksomheds behov er større end det, IT-rådgivning kan hjælpe dig med, tilbyder vi ligeledes konsulentydelser på flere niveauer. Udover at yde hjælp inden for IT-rådgivning, kan vi også bruges til ad hoc-opgaver og som din virksomheds outsourcede IT-afdeling. Du kan altså vælge at outsource en del af din virksomheds IT-drift eller –løsning. Dette kan særligt være en god idé, hvis du har én eller få medarbejdere, der administrerer hele din virksomheds drift af IT-løsninger. Vi hjælper dig med at lette arbejdsbyrden til IT-supporten, så I kan fokusere på kerneopgaver. Læs mere om vores IT-support og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Brænder du inde med spørgsmål herom, er du meget velkommen til at kontakte os.

Uanset hvad dit behov er, når det kommer til IT-rådgivning eller –support, hjælper vi dig glædeligt og tager gerne en uforpligtende samtale om, hvilke udfordringer din virksomhed står over for, og hvad vi kan tilbyde dig.

Jesper Frimodt

Key Account Manager

Jesper har været i IT-branchen mere end 25 år i roller som KAM og ledelse, hvor han har siddet med strategi og løsningssalg B2B, indenfor WAN, LAN, DATACENTER, BACKUP og CLOUD løsninger. Har du spørgsmål angående IT-rådgivning kan du trygt tage fat i Jesper på Tlf: 4414 7307 eller jf@aimit.dk

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om IT rådgivning