Store fordele med IT support til erhverv

En arbejdsdag er sjældent uden tekniske udfordringer – desværre. Selvom hverdagens teknologi er essentiel til udførelse af nutidens arbejdsopgaver, og derved et fantastisk arbejdsredskab, er det fakta, at teknologi og IT ikke er uden dets udfordringer. Hos aimIT er vi eksperter i at løse disse og give den optimale IT-service til alle erhverv med vores IT support aftaler.

Vores IT support til erhverv er vores kerneforretning, og vi arbejder hver dag for at tilfredsstille og servicere vores kunder med de bedste og mest fleksible IT support erhvervs-aftaler.

Outsourcing af din IT support

Hvis din virksomhed overvejer at benytte sig af IT-outsourcing, så er det helt forståeligt. Der er nemlig mange fordele at hente. Ved at benytte sig af vores IT support aftale for erhverv kan du spare op til 20% på dit nuværende IT-budget. Aftalen er for virksomheder i alle erhverv, der ønsker IT support til at lette hverdagens uønskede IT-problemer.

IT support løsninger til erhverv

Hos aimIT tilbyder vi skræddersyede erhvervsløsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at levere den bedste service, så I får det maksimale udbytte af jeres IT support aftale til erhverv.

Andre erhvervsløsninger

Ud over vores IT support for erhverv kan du nedenfor læse om vores andre løsninger for erhvervsvirksomheder; Circular Computing, bruttoløns- og konsulentordninger.

Circular Computing er en bæredygtig måde at opgradere virksomhedens IT-udstyr på. Ordningen er blandt andet for alle kunder, der modtager vores IT support til erhverv. Circular Computing går ud på at ‘redde’ gammelt IT-udstyr, som stadig har stor værdi. Dette ved at opgradere og udskifte dele af IT-udstyret, så det får ny levetid.

Computere, der har gennemgået Circular Computing, er certificeret som CO2 neutralt, og leveres med 3 års garanti. Ved at benytte sig af denne IT-mulighed, tager du et bæredygtigt valg, der både gavner virksomhedens omdømme og vores allesammens IT-fremtid. Derudover har I mulighed for at opnå store besparelser i jeres IT-budget, da man typisk sparer op til 40% af prisen ved at købe genproduceret IT-udstyr.

Læs mere om Circular Computing.

Som kunde hos aimIT tilbyder vi en bruttolønsordning, hvor jeres medarbejdere har mulighed for at købe IT-udstyr fra vores webshop med ikke-beskattede midler. Dette kan give jeres medarbejdere en besparelse på helt op til 56%. Bruttolønsordningen er omkostningsfri for jeres virksomhed, når I modtager vores IT support til erhverv.

Læs mere om bruttolønsordningen.

Hos aimIT er vi specialister indenfor konsulentløsninger, der kan hjælpe jer med at løse alle jeres tekniske problemer samt optimeringsopgaver. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, løser vi opgaverne samtidig med at have målet om at reducere omkostninger, øge ydeevnen og maksimere effektiviteten for øje.

Vores populære konsulentløsning; IT support aftale for erhverv, giver jer mulighed for at reducere IT-budgettet med op til 20%, hvilket kan mærkes på bundlinjen.

Læs mere om vores konsulentløsninger.

Kontakt os og hør mere om mulighederne