Compliance

Compliance

Hos aimIT vægter vi værdien af compliance meget højt. Vi tror på, at velfungerende it-systemer, der anvendes på sikker og forsvarlig vis efter gældende retningslinjer, love og kontraktlige krav giver større kvalitet i anvendelsen af it.

God compliance er ikke en engangsopgave, men et dynamisk arbejde, som kræver konstant vedligeholdelse. Vi har derfor implementeret politikker, procedurer og retningslinjer for anvendelsen af vores it-systemer. Hånd i hånd med effektive forretningsgange minimeres risikoen for, at uheld og uønskede hændelser opstår, hvilket resulterer i højere kvalitet, tillid og transparens i forhold til produkter, services og databehandling. 

Compliance er et ledelsesansvar og alle medarbejdere er blevet uddannet, så alle forstår, hvad compliance indebærer, så alle kan handle ansvarligt og i overensstemmelse hermed. Medarbejdere kan nemlig ikke holdes ansvarlige for regler og procedurer, de ikke ved eksisterer. Vores årshjul er blevet integreret med de kontrolopgaver, som skal sikre den løbende opfølgning og vedligeholdelse. Vi har taget stilling til, hvordan vi bevarer kontrollen over data og beskytter informationer, hvordan det anskaffes, lagres, sikres, hvordan det distribueres.

Vi har stor fokus på GDPR og har derfor to Tier3 datacentre på eksterne adresser i Danmark. Med fokus på compliance har datacentrene ISAE-3402 type 2 samt ISAE-3000 certificeringer og aimIT har en ISAE 3402 type 2 erklæring om generelle it-kontroller relateret til drift af vores hosting platform.

Målsætningen er at skabe merværdi for kunderne i den daglige it-drift, samt have langvarige seriøse kunderelationer, yde en professionel og god kundeservice samt sikre stabil drift og/eller den bedste oppetid/dækning til vores kunder. Har I spørgsmål til vores ISAE 3402 erklæring, er I altid velkommen til at kontakte os.

Carsten Alnøe

Indehaver

Ring til Carsten Alnøe på tlf.: 7022 4212 og hør mere eller send en mail på: ca(a)aimit.dk