fbpx

Hvad er Security-as-a-Service

aimIT´s Cloud baserede End-point security løsning beskytter computere på dit netværk. Derudover blokeres spam med antispam-modulet og tjekker vedhæftede filer, der modtages i e-mail eller der bliver forsøgt downloadet, for vira, orme, trojanere og anden malware, alt dette gøres online i realtime mode. Da angreb bliver mere og mere organiseret og sofistikeret, efterspørges avanceret End-point security løsninger ligeledes mere.

McAfee end-point løsningen er designet til hurtigt at registrere, analysere, og blokere et angreb, der er i gang. Hvis det mod forventning er lykkes at placere inficerede filer på din server, er dette ligeledes muligt at scanne disse systematisk når det ønskes. For at tilsikrer en optimal sikring, er en cloud baseret løsning det optimale, da løsningen hele tiden er opdateret og overvåget. McAfee kan ligeledes udvides, til også at omfatte beskyttelse med et Spamfilter, af dine Exchange servere.

Morten Packert

Morten Packert

IT Arkitekt

Telefon: +45 7022 4212
Mobil: +45 6029 2020
E-Mail: mp@aimit.dk

 • Maskinlæring

  Maskinlærings klassificering til at opdage trusler for vira, orme, trojanere og anden malware, alt dette gøres online i realtime mode.

 • Antivirus

  Avanceret antimalware- og antivirus beskyttelse til at beskytte, opdage og korrigere malware på tværs af flere enheder og operativsystemer

 • Sikkerhed

  Proaktiv websikkerhed for at sikre sikker browsing på nettet.

 • Skalerbar

  McAfee kan ligeledes udvides, til også at omfatte beskyttelse med et Spamfilter, af dine Exchange servere.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Security-as-a-Service

0 + 7 = ?