aimIT tilbyder professionel IT support

De fleste virksomheder kender til tekniske vanskeligheder, og du har mulighed ikke egenskaber og ressourcer til selv at udrede problemerne. Det kan derfor være en fordel at benytte sig af IT-outsourcing, hvor du prioriterer at få hjælp udefra af eksperter indenfor IT. Hos aimIT stiller vi med IT-konsulenter, som kan hjælpe din virksomhed med IT-support.

Vi står til rådighed ved dine daglige IT-opgaver, men har derudover også fokus på server og storage løsninger, sikkerhedsprodukter, videoovervågning, trådløs kommunikation og meget mere. Som IT support er vi eksperter i netværk og sikrer altid vores kunder størst mulig sikkerhed, om det er trådløst eller kablet forbindelser.

Stabil, kosteffektiv IT support løsninger

Med aimIT får du ekspertviden lige ved hånden, da vores kompetente IT konsulenter står klar i døgndrift, hvis IT problemet skulle være ud. Vi holder øje med jeres server døgnet rundt og sørger for at teknikken spiller, og I kan fortsætte det gode arbejde uden problemer. Vi kan levere IT support til alt fra skoler, hoteller, større virksomheder til mindre kontor miljøer.

 

Vi sætter en ære i at etablere det gode samarbejde med vores kunder, og med vores mange års brancheerfaring kan vi tilbyde professionel IT support både indenfor projektledelse, rådgivning, drift og installation. Vi arbejder tæt sammen med virksomhederne i den daglige drift og analyserer løbende deres behov.

 

Du kan spare på ressourcerne med en ekstern aftale om IT support, da din virksomhed har mulighed for at spare op til 20% på IT-budgettet, hvilket gør, at I kan prioritere jeres ressourcer andetsteds og blive mere kosteffektive. Ved brug af IT support giver det dine ansatte i København mulighed for at arbejde på virksomhedens kerneområder og på sigt få virksomheden til at vækste.

 

Vækst og størrelse skræmmer os ikke, da vores IT support tilbyder skalerbare løsninger, som tilgodeser at din virksomhed får brug for større løsninger i takt med, at I vækster fremadrettet.

Mere end blot IT support

Ud over vores ekspertise og rådgivning indenfor IT, tilbyder vi også, salg af IT udstyr gennem vores webshop, udlejning af kopimaskiner og printere og et bufferlager af PC produkter – herunder Circular Computing.

  • Webshop: Med mere end 100.000 varenumre i vores webshop kan vi understøtte dig med præcis den teknik, du søger, og vi leverer til både ind- og udland til aftalt tid. 

 

  • Kopi og print: Med øje for den teknologiske udvikling, sikrer vi gennem en fleksibel aftale at dække dine behov for kopi og print i virksomheden med den helt rette løsning – også når tiderne ændrer sig.

 

  • Computere og tablets: Vi leverer kun PC’er i høj kvalitet, som lever op til strenge krav indenfor driftssikkerhed og stresstests, så de modstår kulde, støv, højde, vand mm.

 

Circular Computing: Vi praktiserer hos aimIT Circular Computing, som er en bæredygtige løsning for computer industrien, hvor der genproduceres frem for at producere nyt. Udgåede computere gennemgår en kvalitetssikring og sælges herefter. Læs mere om Circular Computing.

Lad os hjælpe dig i mål med IT support

Lad os være din professionelle IT partner, så sørger vi for at din IT til hver en tid fungerer optimalt. Du er altid velkommen til uforpligtende at kontakte os og høre mere på 70 22 42 12.

Kontakt os og hør mere om mulighederne