SIKKERHED

aimIT´s mål er, at være jeres foretrukne sikkerhedsleverandør! Vi ønsker at gøre det muligt for jer som kunde, at kunne beskytte jeres virksomhed og opdage, hvis der sker noget. Herefter reagerer vi effektivt og bringer din virksomhed sikkert videre.

Vi har specialiseret os i sikkerhedsløsninger, der kan dække alle områder indenfor sikring af arbejdspladser og data og arbejder sammen med førende producenter af sikkerhedsprodukter. Vi arbejder tæt sammen med Intel Security også kendt som McAfee, men naturligvis også øvrige producenter som bl.a. Symantec, Trendmicro og Microsoft.

Security as a Service.

I samarbejde med Intel Security har aimIT A/S opbygget en Service løsning, hvor du blot lægger klienter til… så sørger vi for resten. Vores datacenter indeholder en central management løsning, hvor vi holder styr på alle vores kunders klienter.

Vi installerer, opdaterer og sikrer dine klienter med Endpoint Security, som scanner maskinerne, med Web Control, som giver dig sikker navigering på internettet og med en Firewall, der begrænser adgangen. Ovenpå denne løsning filtrerer vi alt internet trafik, hvad enten den kommer via en browser eller via et program… og hvad enten du sidder på kontoret eller hjemme. Dette sikrer, at du ikke kommer til at hente uønsket malware/ransomware og derigennem risikerer at inficere en eller flere maskiner.

sikkerhed_m_tekst_600x670