SERVER OG STORAGE

Hos aimIT A/S har vi stor ekspertise i server og storage løsninger og arbejder bl.a. fokuseret med produkter fra SimpliVity, Nimble Storage, HP og Lenovo.

Vi er specialister i konvergerede systemer med fokus på SimpliVity, som er et fuldt konvergeret system bestående af en standard x86 server med cpu, ram og storage.

Fra Nimble tilbyder vi f.eks. et storage system, som optimerer blandingen af SSD og almindelige harddiske ved hjælp af et nyt filsystem CASL. Ud over disse nye systemer har vi også fokus på hele HP og Lenovos produktpalette af Servere og storage systemer.

Server and Storage

SimpliVity

SimpliVity leverer deres OmniStack hyperconverged infrastruktur. SimpliVity skiller sig ud fra alternative tilbud ved at fokusere på innovation, der leverer forretningsværdi.

Ægte Hyperconvergence

SimpliVity er et firma grundlagt på troen på, at nutidens moderne datacentre skal forenkles. SimpliVity OmniStack muliggør hyperconverged infrastruktur, ved at kombinere alle funktioner “under hypervisororen” i en alt-i-én formfaktor.

SimpliVity har et software-centreret design og giver en enkelt pulje af delte x86 ressourcer, der kan skaleres ved at tilføje flere enheder. Gennem et fælles management interface baseret på VMware vCenter, kan du nemt administrere de samlede ressourcer og virtuelle maskiner inden for og på tværs af datacentre. Det betyder, at data management opgaver ikke skal udføres i forskellige interfaces, men kan løses fra dette ene. Backup profiler tilføjes automatisk til alle servere placeret på systemet og restore eller cloning af serverer kan udføres på minutter.

En nylig uafhængig undersøgelse fra Forrester Consulting viser at virksomheder, der indfører SimpliVity reducerer deres datacenter footprint med så meget som 10: 1.

Nimble Storage

Nimble storage – 3 Særlige Ingredienser:

  1. Flash Drives
  2. Multicore CPU’er
  3. High Density Harddiske

Nimble har den fordel, at de blander disse 3 ingredienser / komponenter til et nydesignet storagesystem, som tilbyder et meget effektivt, højt performende og skalerbart system. Arkitekturen i Nimble er drevet af CASL (Cache Accelerated Sequential Layout), som giver ekstremt gode resultater for de fleste datacenter applikationer. Nimble arkitektur er bygget til næste generation datacentre, der kører på virtualiseringssoftware såsom VMware, Citrix og Hyper-V. Systemet giver ekstremt optimeret performance til f.eks. Virtual Desktop Infrastructure (VDI) og Microsoft serverprogrammer, såsom Exchange, Sharepoint og SQL. Det er en innovativ platform for højtydende produktionsmiljøer, som også indeholder backup og recovery samt Disaster Recovery.

Nimble har ”always-on” variabel In-Line Compression som giver besparelser på over 50% af kapaciteten.

Lenovo

Hos aimIT A/S har vi igennem flere år opbygget en kompetence på Lenovo servere, hvilket gør os i stand til at rådgive omkring valg af serverkonfiguration og udnyttelse af disse fra alle Lenovos forskellige linjer.

Vi har konsulenter med erfaring, der kan installere og integrere disse i nye og eksisterende miljøer. Lenovos x3650 M5 er kendt som arbejdshesten og er solgt over hele verdenen til et bredt udvalg af opgaver. Lenovo har også servere til specialopgaver f.eks. Flex systemet, som kan indeholde et mix af servere og storage samt NeXtScale system M5, som kan levere kræfterne til de store opgaver, da den kan udbygges til imponerende 1 TB Ram.

Har du brug for storage til din installation, kan vi hjælpe dig med Lenovos storage linje. Her får du fantastisk prize/performance/kapacitet og som samtidig får du en platform, du kan udvide i takt med behov. Lenovos N3310 er bygget på Thinkserver teknologi i et 1U rack med centraliseret styring og som kombinerer software fra Microsoft Windows Storage Server og Lenovo AnyRAID design, som holder dine data sikre og tilgængelige.

S3200 er et High performance mid range SAN system, der er klar til krævende workloads. Systemet tilbyder ekstrem god performance, let GUI til opsætning og overvågning samt thin provisioning, snapshots, flash cache og rapid rebuild ved udskiftning af disk i systemet.

HP

Vi er naturligvis også HP Partner og med HP’s ProLiant-servere tilbydes en komplet infrastruktur, der både kan støtte virksomhedens mål og vækst.

Hvad enten din virksomhed kræver en HPE DL580 Gen9 server med 4 cpu sokler og op til 6TB Ram, der giver din virksomhed næste uanede kræfter eller en om I har brug for en DL380 server med 2 Cpu’er, hver med 10 cores og op til 8 interne diske i det kompakte 2U kabinet, som er mainstreamserveren fra HP, vil vi kunne hjælpe jer.

Lad os sammen finde den rigtige løsning til jer.