KOPI OG PRINT

Hos aimIT arbejder vi fokuseret og målrettet på at være på forkant med den teknologiske udvikling. Vi analyserer markedet grundigt og lytter opmærksomt til vores kunder. På den måde afdækker vi jeres nuværende og fremtidige behov.

Når vi taler om dokumenthåndtering, hvad enten der er tale om kopi, print, scan eller softwareløsninger, har vi fokus på kundens behov og finder det naturligt at vælge den rigtige løsning.

Uanset hvor kompleks jeres løsning måtte være, har vi fokus på service, pris og fleksibilitet. Da kopimaskine markedet løbende ændrer sig, laver vi aftaler, hvor det er muligt at op- og nedgradere udstyret, så I altid har en optimal aftale i virksomheden.

AimIT A/S

FINANSIERING

Hvorfor eje, når du kan leje? Invester hellere i din virksomhed og undgå at binde dine penge i et aktiv, som i dette tilfælde hele tiden udvikler sig i takt med den teknologiske udvikling. Vi hjælper små og store virksomheder med fleksible og enkle finansieringsløsninger, som matcher din virksomhed, hvis det ønskes.

FLEKSIBILITET

En korrekt og fleksibel aftale for kunden er alfa og omega. Selvom vi har lavet en grundig analyse af jeres behov, går udviklingen ikke i stå, så det skal være muligt at op- og nedgradere udstyret i takt med den udvikling, der sker hos jer og på kopimaskine markedet.

BEHOVSANALYSE

Når vi besøger jer, laver vi en analyse i fællesskab, så vi sammen finder ud af jeres fremtidige behov. Dette betyder, at vi finder en skræddersyet løsning, som er optimal for jer. Når vi har leveret jeres løsning, betyder det, at I kan koncentrere jer fuldt ud om jeres kerneforretning.