Vælg personlig stil med Lenovo og Microsoft

Flere it-brugere i dag er mobile og mange forskellige arbejdsopgaver stiller høje krav til computerens funktionalitet, performance og design.

Det er nu muligt at vælge ud fra dit personlige behov. Find en brugervenlig, pålidelig bærbar computer med fremragende bruger support blandt Lenovo’s nye 2 i 1 mobile enheder.

Alle maskiner leveres med nyeste operativ system Windows 10, hvor du bl.a. opnår følgende fordele

– Højere sikkerhed

– Hurtigere opstart

– Samme system på alle enheder

– Den bedste startmenu

Læs mere om de 3 serier nedenfor eller kontakt os for at høre mere om Windows 10 eller Lenovo bærbare løsninger – så guider vi dig frem til den løsning, som vil være rigtig for dig.

lenovo200x66
win10logo
X1

X1 Yoga

Denne 2 i 1-computer er definitionen på fleksibilitet og tilpasser sig til dit arbejde med 4 fleksible tilstande, så du kan arbejde, præsentere, skabe og oprette forbindelse.  Med en fantastisk skærm med intense farver og stor kontrast samt en genopladelig pen, der kan “dockes”. Dertil kommer den hurtigste og mest avancerede mobile bredbåndsteknologi, der findes på markedet.

miix

Miix 700 serien

Bland forretning og fornøjelse. Denne serie af kraftige, Windows-baserede tabletter fås til en fornuftig pris med processorer på pc-niveau, som er kraftigere end dem, der normalt er i tabletter.

lenovo-laptop-yoga

Yoga serien

2-I-1 Ultrabooks. Mobil fleksibilitet og fremragende design samles i ThinkPad Yoga, en højeffektiv, konvertibel Ultrabook™ til professionelle med fire forskellige brugstilstande – Laptop, Stand, Tent og Tablet.

Læs mere og sammenlign produkterne i Lenovo_overblik