IT PROJEKTLEDELSE

Ressource allokering indenfor IT-projekter bliver stadig mere kompliceret og mindre forudsigelig for virksomheder, der skal reagere hurtigt på et konkurrence orienteret marked og skiftende forretningskrav. Hos aimIT har vi erfaring med styring af mindre og simple såvel som meget store og komplicerede projekter med mange leverandører og interessenter både nationalt og internationalt. Vi har erfaringen både som kundens (den modtagende part) og leverandørens (den afleverende part) projektleder og rådgiver. Det giver os en dyb forståelse og bred profil i projektsamarbejdet.

Vi begår os vel på alle niveauer i en organisation og taler/skriver et klart og tydeligt sprog. Med udgangspunkt i kundes ønske løser vi opgaven og vores mål med at reducere omkostningerne, øge ydeevnen og maksimere effektiviteten i kundens organisation.

Uden den rette tilgang til både korte og længere IT-projekter, er det let at miste overblikket. Lad aimIT hjælpe… vi gør en dyd ud af at optræde troværdigt og loyalt. Det skaber tillid og lange relationer.

AimIT A/S